Εταιρικό Προφίλ

H AVS Automotive δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό και ανάπτυξη συστημάτων (hardware και software) που αφορούν τεχνολογίες διάγνωσης, τηλεματικής και ανάλυσης ρύπων. Αποδέκτες των τεχνολογιών αυτών είναι ο Επισκευαστικός Κλάδος, οι Μεταφορές, η Εκπαίδευση και η Βιομηχανία.

Διατηρoύμε ενεργό τμήμα ανάπτυξης hardware και software ενώ οι εφαρμογές μας υιοθετούνται από το μεγαλύτερο μέρος του επισκευαστικού κλάδου σε πάνω από 2.000 επισκευαστικά κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μέσω των εφαρμογών αυτών, του κέντρου Υποστήριξης 24/7, της διάθεσης κινητού συνεργείου όποτε χρειάζεται, διεκπεραιώνεται η διάγνωση στο μεγαλύτερο μέρος του στόλου των οχημάτων, ευθυγραμμίζοντας τον με τις ισχύουσες Κοινοτικές Οδηγίες.

 Πέρα από τον Επισκευαστικό Κλάδο, ένα μεγάλο μέρος των εφαρμογών διατίθεται σε δημόσιους φορείς, γραφεία εμπειρογνωμόνων αλλά και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

 Τα τελευταία χρόνια οι διαγνωστικές λύσεις της ΑVS έχουν αξιολογηθεί για την κάλυψη απαιτητικών στόλων μεγάλων διαχειριστών, ενώ προσφέρει και τεχνογνωσία σε συμβατικές εταιρείες τηλεματικής του εξωτερικού που επιθυμούν προωθημένες λύσεις διάγνωσης για τους πελάτες τους.

 Για τις ανάγκες διαχείρισης/συντήρησης στόλων οχημάτων σε εταιρείες ενοικιάσεων/leasing και Δημοσιών Φορέων, η AVS ήδη απο το 2007 έχει αναπτύξει εφαρμογές και προωθημένες λύσεις τηλεματικής που προέρχονται από την βραβευμένη σειρά διαγνωστικών συσκευών AutoExplorer100 (Automechanika Iberica 2011).

 Ως μέλος του τεχνολογικού σχηματισμού Corallia και σε συνεργασία με άλλες εταιρείες τεχνολογίας, συμμετέχει σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα που αφορούν το connectivity, V2V, 5G και IoT.

Χορηγίες

SHELL ECO MARATHON

Η AVS ήταν ο επίσημος χορηγός και υποστηρικτής της ελληνικής συμμετοχής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό εξοικονόμησης καυσίμου SHELL, αναλαμβάνοντας και σχεδιάζοντας απομακρυσμένη διαχείριση εξοικονόμησης ενέργειας μέσω αυστηρής παρακολούθησης αναλογικών και ψηφιακών αισθητήρων σε πραγματικό χρόνο.

Σεμινάρια

Η AVS Automotive θέλοντας να να προσφέρει τεχνογνωσία και
εξοικείωση με τις τεχνολογίες διάγνωσης και τηλεματικής,
διοργανώνει κύκλους σεμιναρίων για όλους τους συνεργάτες.

Διακρίσεις

AUTOMECHANIKA MOTORTEC

H AVS Automotive έλαβε μέρος στην έκθεση Αutomechanika Motortec στην Μαδρίτη (Ισπανία). Η Motortec είναι ένα εκθεσιακό event για την αυτοκινητοβιομηχανία και περιλαμβάνει διάφορους τομείς όπως aftersales, ΟΕΜ, συντήρηση, ανταλλακτικά & αξεσουάρ οχημάτων.

Η διαγνωστική συσκευή ΑutoExplorer100 επιλέχτηκε για το Innovation Gallery of AutoMechanica Iberica, ανάμεσα στα 20 πιο τεχνολογικά εξελιγμένα προϊόντα της χρονιάς.

Η AVS Automotive σε νούμερα…

0
Πελάτες σε Ελλάδα και Εξωτερικό
0
Συνεργαζόμενα Επισκευαστικά Κέντρα
0
Συνεργαζόμενοι Εκπαιδευτικοι Φορείς